MSSA eli muistojen Suur-Saimaan ajot järjestetään tulevana viikonloppuna Lappeenrannan Tiuruniemen ja Puumalan sataman alueella. Ajot starttaavat lauantaina 1.8. kello 12:00 Saimaa Gardensin venesatamasta päämääränään Puumala. Puumalassa veneet ovat arviolta kello 14:00. Puumalassa veneet viihtyvät 15:00 asti, jolloin veneet suuntaavat keulansa takaisin Tiuruniemeä kohti. Tiuruniemeen veneet palaavat kello 17:00 mennessä.

Veneisiin pääsee tutustumaan Puumalassa kello 14:00 ja 15:00 välisenä aikana. Saimaa Gardensin laiturissa veneet ovat 17:00:stä eteenpän. Mukana on 36 venekuntaa ja venekirjo on erittäin laaja. Useat veneet ovat oikeita offshore kilpaveneitä, mutta mukaan mahtuu myös ns. siviiliveneitä.

Arvioitu kilpailureitti. Jokainen venekunta päättää kuitenkin lopullisen oman reittinsä.
Arvioitu kilpailureitti. Jokainen venekunta päättää kuitenkin lopullisen oman reittinsä.

Lisätietio ja historiaa tapahtumasta löytyy osoitteesta www.mssa.fi

Tervetuloa seuraamaan upeaa veneilytapahtumaa!