Boattest.com on yhdysvaltalainen venesivusto, josta löytyy valtava määrä testejä eri valmistjien venemalleista. Rekisteröityminen sivustolle on ilmaista. Rekisteröityneelle käyttäjälle lähetetään kerranviikossa sähköpostiin uutiskirje, jossa on uusimmat testit ja viikon veneilyvinkki, lisäksi nähtävillä on laajempi testi- ja vinkkivalikoima. www.boattest.comBoattest.com:in testit ovat informatiivisia, joissa kehutaan veneen hyviä puolia ja annetaan rakentavaa kritiikkiä. Testaajat vaikutavat asiantuntevilta ja vakuuttavilta. Veneiden arvioinnissa käytetään järkeä ja tarkasteltavat ominaisuudet valitaan veneen käyttötarkoituksen mukaan, eli kalaveneestä ei haeta matkaveneen mukavuuksia. Ainakin suomalaisten venelehtien testeistä jää joskus tunne, että kritiikkiä on hieman keksimällä keksitty.

Viikon veneilyvinkit saattavat olla kokeneelle veneilijälle jo tuttuja juttuja, mutta aloittelevalle veneilijälle erittäin antoisia. Vinkkit kertovat esimerkiksi veneen akun huollosta, laituriin kiinnitymisestä erilaisilla veneillä ja eri olosuhteissa, navigoinnista ja monesta muusta tärkestä asiasta.

Miinuksena sivusto on vain englanniksi ja testivenevalikoima on hyvin amerikkalainen.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan sivustoon, josta saa erinomaista viihdykettä työpäiviin!