Cayago luxury seatoys on tuonut markkinoille melko veikeän vesilelun. Seabobin avulla sukeltaminen ja uiminen saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun vauhtia antaa vähintään 2,2kW sähkömoottori. Seabobia voisi kuvailla vesijetin ja sukeltajien käyttämän moottoroidun sukellusavustimen yhdistelmäksi. Seabob saavuttaa 8-20km/h nopeuden riippuen mallista ja siitä liikutaanko pinnalla vai sukelluksissa.

Aivan jokaisen kuusen alta tämä lelu ei välttämättä tänä jouluna löydy, sillä halvimmillaan laite irtoaa n. 9000 eurolla, tehokkaimmasta versiosta saa pulittaa yli 15 000€. Lisäksi lähin jälleenmyyjä löytyy Saksan Stutgartista. Melkoisesta luxus lelusta ainakin hinnan puolesta on siis kyse.

Laitetta ohjataan kehon liikkeillä. Nopeutta voidaan säädellä välillä 10-100% kahvojen peukalopainikkeilla. Info käytetystä tehosta, syvyydestä ja toiminta-ajasta esitetään suoraan kuljettajan edessä olevassa lcd-näytössä.

Sähkön moottori ottaa 1,2kWh Li-ion akusta, jolloin toiminta-aika on keskimäärin n.1h. Jos tämä aika ei vielä tyydytä, saa seabobiin ostettua lisäakun muutamalla tuhannella eurolla. Akku on sijoitettuna bobin keulaan ja se on helppo vaihtaa vaikka rannalla.

Lisätietoja löytyy valmistajan sivuilta: www.seabob.com