Quicksilver on vielä ainakin toistaiseksi ollut hieman harvinaisempi tuttavuus Suomessa. Quicksilver on osa Brunswick marinea, joka on yksi maailman suurimmista venealan yrityksistä. Suuryrityksen voimavaroja onkin käytetty hyväksi uuden Quicksilver-malliston uudistuksessa. Suunnittelijat jotka ovat olleet yrityksen muidenkin menestystarinoiden takana ovat nyt myös vastuussa uusista Quicksilver malleista. Kaudelle 2011 mallistoon tulee kolme uutuutta: 675 Open ja 675 Sundeck, sekä 535 Open.

Quicksilverit ovat aina tarjonneet paljon tilaa ja ominaisuuksia edulliseen hintaan. Ne ovatkin olleet todella kysyttyjä veneitä Keski- ja Etelä-Euroopassa. Muotoilu poikeaa pohjoismaisesta ja on huomattavasti maskuliinisempaa, kuin konservatiivisissa kotimaisissa veneissä. Quicksilverit ovat erinomaisia ajettavia ja tiloistaan käytännöllisiä. Omat kokemukset perustuvat pitkälti jo poistuneeseen 500 Commanderiin, joka on rungoltaan parhaita ajamiani veneitä.

675 Sundeck oli esillä Vene 11 messuilla sekavan Brunswickin osaston nurkassa. Se hätkähdytti heti suurella olemuksellaan. Kannella on tilaa varmasti kaikille kavereillekin. 675 Sundeck on suunniteltu vartavasten vesiurheiluun ja ajanviettoon vesillä. Avotila on väljä ja piknik-pöytä kuuluu varustukseen. Valtavalla aurinkotasolla on mukava lekotella lämpiminä kesäpäivinä. Kabiini on tarkoitettu lähinnä satunnaiseen yöpymiseen tai tavaroiden säilytykseen. Se on hyvin pelkistetty ja matalan tuntuinen, mutta veneen hengen mukainen.

675 Open on todennäköisesti enemmän suomalaiseen makuun. Se perustuu rungoltaan täysin 675 Sundeckiin, ollen sen keskikonsolinen malli. 675 Open valittiin Düsseldorfin venemessujen parhaaksi alle 30″ veneeksi, eikä valintaa tarvitse paljoa ihmetellä. 675 Open tarjoaa todella paljon järkevää tilaa ja helppokäyttöisyyttä. Se on suunniteltu yhteysveneeksi sekä vesiurheiluun, vakiona on mm. vesihiihtotolppa. Keskikonsolista löytyvä tila sopii hyvin wc-käyttöön, tavaroiden säilytykseen tai anopille.

535 Open on Quicksilverin vahvin isku venemarkkinoille. Se sopii hyvin kysyttyyn kokoluokkaan ja tarjoaa paljon tilaa edulliseen hintaan. Takaistuimella on tilaa 3-4 hengelle. Keskikonsoli on selkeä ja siihen on helppo sijoittaa lisää tarvittavia instrumentteja. Konsolin sisältä löytyy jälleen todella suuri säilytystila esim. vesiurheiluvälineille, myös keulaistuimen sisään on saatu reippaasti tilaa köysille, ankkurille ja fendareille. Etuistuimista saa yhdistettyä pienen auringonottotason. 18 040€ hinta sisältää Mercury 60 EFI:n joka on liian pieni 700kg veneelle. 19 515€ saa 90hp Optimaxin jolla 535 ei varmasti jää jalkoihin.

Kokonaisuutena 675:set ja 535 ovat erittäin positiivisia tulokkaita. Ne tarjoavat paljon tilaa edulliseen hintaan. Quicksilver on saanut myös parannettua laadun tuntua uusiin malleihin. Juomatelineitä on myös riittävästi. Quicksilverit myydään aina Mercury paketteina.